Блогер Weibo сьогодні показав фотографію звіту про дослідження ринку, проведеного інвестиційним банком на MediaTek і Qualcomm. У звіті чітко зазначено, що чіп Snapdragon 875G компанії Qualcomm буде використовувати процесор 5-нм EUV від Samsung. Він буде запущений в першому кварталі 2021 року.

Новий чіпсет Qualcomm, gizchina

На додаток до Qualcomm Snapdragon 875G на знімку також представлено безліч інших чіпів. Наприклад, Snapdragon 735G, який також використовує 5-нм процес Samsung EUV. Останній стане доступним десь між першим і другим кварталом наступного року. Snapdragon 435G буде офіційно випущений в першому кварталі наступного року. Крім того, Qualcomm також оголосить про випуск двох чіпів низького і середнього рівня у четвертому кварталі цього року - Snapdragon 662 Snapdragon 460.

Що стосується MediaTek, чіп Dimensity 600 з використанням 7-нм технології з'явиться досить скоро. У той же час очікується, що Dimensity 400, використовує процес 6 нм, дебютує в четвертому кварталі цього року.

минулого місяця тайваньські ЗМІ повідомили, що Qualcomm Snapdragon 875 і базова версія X60 5G були офіційно запущено в серійне виробництво на TSMC і, як очікується, будуть випущені у вересні.

Популярні новини зараз

Нижче вже не буде? Озвучено курс долара на кінець осені

Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине

Росія готує нові обстріли: цілитимуться по ядерних об'єктах України

Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання

Показати ще

смартфон у руках, фото Pxhere

Іншими словами, смартфон з новим чіпсетом можна буде побачити до кінця року, або на початку 2021 року. Повідомляється, що одним з перших смартфонів на новому чіпсеті буде флагман від Xiaomi, але інші компанії теж вирішили не відставати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що на аукціоні виставили одразу 3 легендарних авто, які бачив кожен в різних фільми. Приміром, перший виставлений автомобіль є реплікою Бетмобіля, який з точністю повторює транспортний засіб з фільму. Другим є автомобіль з мисливців на привидів, а ось третій - легендарна Delorean, яка фігурувала у фільмі “назад у майбутнє”.

Як повідомляв Знай.uа Xiaomi Mi Band 5 з'явиться в Європі без NFC і інших крутих функцій. Дивно, але компанія вирішила випустити базову версію. Ходять чутки, що незабаром на ринку Європи з'явиться і Pro-версія, в якій буде весь заявлений функціонал.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple знайшла спосіб змусити користувачів платити за зарядку. Повідомляється, що компанія готує до виходу потужний адаптер на 18W, але в комплекті з iPhone 12 він не буде постачатися. Правда, у користувачів є можливість докупити окремо, але компанія не розкриває ціну на новинку.