Спеціаліст по звуку Klipsch у партнерстві з гоночної командою Formula 1 McLaren випустив набір бездротових навушників, офіційно названий версією KLIPCH T5 II True Wireless Sport McLaren.

Навушники оснащені динамічними 5-мм динаміками з рухомою котушкою і Bluetooth 5.0 з підтримкою кодеків AAC і aptX. Кожен слуховий апарат оснащений акумулятором ємністю 50 маг, який обіцяє вісім годин роботи без підзарядки.

В чохлі також розташований акумулятор на 360 маг, що додає ще 24 години часу відтворення. Цей чохол можна зарядити за допомогою кабелю USB-C або за допомогою бездротової зарядної майданчики Qi.

Klipsch і McLaren також забезпечили довговічність T5 II, зробивши їх пилонепроникними і водонепроникним на глибині до одного метра (3,3 фути) протягом 30 хвилин. Крім того, чохол підтримує систему видалення води, щоб навушники залишалися сухими при зберіганні.

Звичайно, ці навушники не особливо дешеві: у Сполучених Штатах ціна її попереднього замовлення складає 249 доларів, а поставки почнуться в серпні.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що найпопулярніший геймер у світі відмовився від TikTok. Про це він повідомив у своєму Twitter-акаунті. За його словами, він переживає за особисті дані, а цей сервіс потенційно збирає дані про користувачів, що точно не сподобається мільйонам власників смартфонів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple розповіла, чому не варто заклеювати камеру в MacBook. За словами корпорації, подібні маніпуляції з ноутбуком можуть пошкодити сам девайс, якщо натиснути на кришку закритого ноутбука. До того ж, сам скотч або ізолента можуть пошкодити саму камеру, а її ремонт явно не з дешевих.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти оцінили можливості гіперкара Bugatti Chiron. Повідомляється, що крім потужності у авто є і потужний кондиціонер з вражаючими показниками. Повідомляється, що його потужності вистачить щоб охолодити 80 квадратних метрів. Правда, ціна на автомобіль теж сильно здивує.