Sony Playstation 5 поставляється з новим поєднанням білого і чорного кольорів. Нова консоль представила новий дизайн і, як і будь-який інший продукт, комусь це сподобалося, а комусь не дуже. PS4 поставляється з опцією кольору Jet Black, і нам цікаво, чи отримає PS5 цей колір. У мережі просочився новий постер, натякає на новий варіант чорного кольору для PS5. Давайте подивимося, як буде виглядати PS5 в чорно-червоній комбінації.

Sony PlayStation 5, gizchina

Перш за все, важливо знати, куди прибув цей плакат. Брошура була опублікована співробітником Sony і розміщена на ResetEra. Користувач запитав думку людей щодо цієї нової колірної опції. Витік зображення показує продукти Sony, включаючи DSLR, смартфон Xperia, а також PlayStation 5 в чорному варіанті.

На зображенні видно, що PlayStation 5 чорному корпусі і поставляється з червоним підсвічуванням. Подивимося, що компанія запропонує перед виходом консолі на прилавки, так як новинку покажуть вже наприкінці осені цього року.

геймеры, gettyimages

Популярні новини зараз

Почнуть мобілізувати з 1 жовтня: кого чекає повістка та ВЛК

Ніякої силової "бусифікації": ТЦК окреслили чіткі правила

Виплати у жовтні: пенсіонерів засмутили оголошенням

Пенсія за новими правилами: українці отримуватимуть виплати за бали

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що власники iPhone масово скаржаться на розряд смартфонів. Користувачі мережі стверджують, що їх смартфони почали розряджатися з рекордною швидкістю, і схоже, експерти знайшли причину збою в роботі.

Як повідомляв Знай.uа користувачі Facebook і WhatsApp зможуть спілкуватися один з одним. Повідомляється, що Марк Цукерберг вже давно хотів зробити кросплатформеність додатків що дозволить користувачам одного додатка спілкуватися з користувачами іншого.

Також Знай.uа повідомляв, що ціни і характеристики бюджетного смартфона OnePlus Nord з'явилися в мережі. Повідомляється, що новинка буде коштувати в районі 500 євро, а акцент в смартфоні зроблять саме на камеру.