Користувачі iPhone звернулося до спільноти підтримки Apple і Reddit, щоб повідомити про проблеми, пов'язані з розрядкою акумулятора, в основному пов'язаних з додатком Music і високим рівнем фонової активності.

iPhone 12, gizchina

Сотні користувачів, багато з яких використовують iOS 13.5.1 на нових і старих пристроях, скаржаться на швидку розрядку смартфона. У деяких випадках фонова активність відбувається протягом декількох годин кожен день, навіть якщо додаток не використовувалася протягом кількох тижнів.

iPhone, gettyimages

Компанія поки не знайшла причину проблеми.

Популярні новини зараз

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що власники iPhone масово скаржаться на розряд смартфонів. Користувачі мережі стверджують, що їх смартфони почали розряджатися з рекордною швидкістю, і схоже, експерти знайшли причину збою в роботі.

Як повідомляв Знай.uа користувачі Facebook і WhatsApp зможуть спілкуватися один з одним. Повідомляється, що Марк Цукерберг вже давно хотів зробити кросплатформеність додатків що дозволить користувачам одного додатка спілкуватися з користувачами іншого.

Також Знай.uа повідомляв, що ціни і характеристики бюджетного смартфона OnePlus Nord з'явилися в мережі. Повідомляється, що новинка буде коштувати в районі 500 євро, а акцент в смартфоні зроблять саме на камеру.