Лю Сяомін, китайський посол Великобританії, нещодавно виступив із заявою як попередження для Великобританії. Урядовець заявив, що заборона Huawei буде мати наслідки.

Huawei, gettyimages

Раніше в цьому році Huawei дозволили побудувати інфраструктуру 5G, хоча тільки в неосновних областях і з ринковою капіталізацією. Проте всього через кілька місяців після цього оголошення критика китайського технологічного гіганта змусила парламент оголосити про повну відмову від телекомунікаційного обладнання, виробленого Huawei до 2023 році.

За словами Лю Сяомін, “заборона Huawei відправляє дуже неправильне повідомлення”. Крім того, Лю заявив, що в цьому винні США і Великобританії все ще впливає політика штатів. Хоча ніяких подробиць щодо “наслідків” не було, Сяомін натякав на те, що інвестиції або інвестори з Китаю можуть піти з Великобританії.

Huawei, gettyimages

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

“Якщо ви хочете зробити Китай ворожою країною, вам доведеться нести наслідки”, - сказав посол Китаю. Таким чином, прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон знаходиться в складній ситуації, коли він може образити США або Китай. Мережа 5G є новітньою відмінною рисою для розвиненої країни і, як кажуть, значно поліпшила різні області в інфраструктурі країни. Прикладом цього є більш нова і більш швидка пропускна здатність, що допомагає на майбутніх виборах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що презентація ігор для Xbox X Series відбудеться вже 23 липня. Повідомляється, що покажуть ігри, які будуть доступні тільки на консолі, а також ті, які будуть доступні найближчим часом після виходу приставки.

Як повідомляв Знай.uа дизайн смартфона середнього рівня OnePlus Nord вже злили в мережу. Інсайдери стверджують, що новинка з'явиться вже в цьому місяці, а начинка буде просто відмінною, адже компанія завжди робила акцент на камеру.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Xiaomi випустила недорогу капсульну кавоварку. Новинка порадує любителів кави.