TikTok став одним з найбільш популярних мобільних додатків. Додаток стало популярним серед молоді завдяки функціям, які він пропонував. Ідея TikTok проста: створювати короткі відеоролики з музичним фоном з багатою аудіо-бібліотеки. Ідея стала хітом, і додаток в даний час досягло більше 1 000 000 000 завантажень тільки в магазині Play. Це призвело до того, що Facebook створив додаток типу TikTok під назвою Lasso. Проте його можна назвати невдалим.

Facebook Lasso, facebook

Facebook Lasso також заохочував короткі відео з музичним фоном, і це була чиста копія TikTok. Але коли у вас вже є сильна конкуренція на ринку, шанси на успіх невеликі. Те ж саме сталося з Ласо, додаток з тріском провалилося. Більш того, цікавим фактом є те, що він ніколи не перейшов етап регіональних випробувань. За межами США він був обмежений лише певним числом країн Центральної і Південної Америки, включаючи Коломбо, Мексику, Аргентину, Чилі, Перу, Панама, Коста-Ріка, Сальвадор, Еквадор та Уругвай.

Facebook Lasso, facebook

Це не перший випадок, коли Марком Цукербергом було забраковано додаток. Вони також запустили копію Pinterest, яка також зазнала невдачі.

Популярні новини зараз

Почнуть мобілізувати з 1 жовтня: кого чекає повістка та ВЛК

Пенсія за новими правилами: українці отримуватимуть виплати за бали

Останнє переведення стрілок: коли Україна перейде на зимовий час в 2024 році

Терміново зверніться за субсидією: українцям зробили важливе оголошення

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що презентація ігор для Xbox X Series відбудеться вже 23 липня. Повідомляється, що покажуть ігри, які будуть доступні тільки на консолі, а також ті, які будуть доступні найближчим часом після виходу приставки.

Як повідомляв Знай.uа дизайн смартфона середнього рівня OnePlus Nord вже злили в мережу. Інсайдери стверджують, що новинка з'явиться вже в цьому місяці, а начинка буде просто відмінною, адже компанія завжди робила акцент на камеру.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Xiaomi випустила недорогу капсульну кавоварку. Новинка порадує любителів кави.