Оновлена версія “Вайбер” містить опцію зникаючих повідомлень у звичайних чатах і заборона на створення прихованих від сторонніх очей чатів. При цьому обмеження не торкнеться вже існуючих “таємних спільнот”. Досить зручна функція для тих, хто переживає за свою приватність в мережі, або ж переживає за передану інформацію, щоб уникнути попадання її в чужі руки.

смартфон, фото Pxhere

Нововведення в компанії пояснюють “запитами з боку користувачів”. Вивчивши поведінку завсідників секретних чатів, фахівці месенджера вирішили, що абонентам зручніше спілкуватися з кожним конкретним співрозмовником у персональної “кімнаті”.

Спілкуються у відкритому режимі абоненти незабаром побачать значок таймера автоматичного знищення повідомлень. Після його активації листування буде автоматично видалений протягом заданого абонентом проміжку часу.

Тепер же повідомляється, що повідомлення з таймером можна залишати і в загальних чатах, так що кожен зможе оцінити роботу нового функціоналу найближчим часом, відразу ж після оновлення.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Показати ще

смартфон у руках, фото: pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що презентація ігор для Xbox X Series відбудеться вже 23 липня. Повідомляється, що покажуть ігри, які будуть доступні тільки на консолі, а також ті, які будуть доступні найближчим часом після виходу приставки.

Як повідомляв Знай.uа дизайн смартфона середнього рівня OnePlus Nord вже злили в мережу. Інсайдери стверджують, що новинка з'явиться вже в цьому місяці, а начинка буде просто відмінною, адже компанія завжди робила акцент на камеру.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Xiaomi випустила недорогу капсульну кавоварку. Новинка порадує любителів кави.