Xiaomi, схоже, готується зробити власний додаток камери для своїх смартфонів ще краще. У коді камери MIUI з китайської бета-версії MIUI 12 сьогодні були виявлені рядка коду, які вказують на швидке поява нової функції під назвою AI Shutter.

смартфон, фото Pxhere

AI Shutter буде схожий на функцію Top Shot в смартфонах Google Pixel. Нагадаємо, що ця функція, заснована на штучному інтелекті, вибирає найбільш вдалі з серії фотографій. Таким чином, користувач натискає кнопку зйомки, смартфон робить багато фотографій, а функції AI Shutter AI вибирають краще, оцінюючи різні фактори, включаючи посмішку, відкриті очі і багато іншого. Варто врахувати, що AI Shutter є попередньою назвою функції. Будемо сподіватися, що нова функція буде доступною не тільки для тих користувачів, у яких доступна MIUI 12.

смартфон у руках, фото Pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Lincoln відмовилася від виробництва легендарного Continental. Повідомляється, що компанія хоче сфокусуватися на виробництві кросоверів і електрокарів, так що незабаром автомобіль класу люкс зникне з автосалонів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google раптом зняла з продажу бюджетний Google Pixel 3а, які позиціонують як бюджетний смартфон. У компанії відзначили, що девайс зняли з продажу через швидкого виходу Google Pixel 4a, який стане даними бюджетником в 2020 році.

Також Знай.uа повідомляв, унікальний Hummer H1 майстри з тюнінг-ательє перетворили на справжній військовий позашляховик, але з елементами розкоші як всередині, так і зовні.