Різні чутки припускають, що Apple випустить нове сімейство моделей iMac, і це станеться досить скоро. Напередодні офіційного релізу з'явилися нові тести, які нібито показують новий iMac на базі процесора Intel Core i9-10910 з графічним процесором AMD Radeon Pro 5300.

Результати тестів були вперше опубліковані @rogame в Twitter, а також були виявлені tom's Hardware. Tom's Hardware пояснює, що 10-ядерний процесор Intel Core i9-10910, швидше за все, являє собою спеціалізований чіп від Intel, який буде ексклюзивним для Apple.

Ноутбук, фото: Pixabay

Результати Geekbench показують, що Core i9-10910 працює з тактовою частотою 3,6 ГГц і тактовою частотою 4,7 ГГц.

Результати тесту Geekbench також показують, що в майбутньому iMac буде представлена поки ще не анонсована відеокарта AMD Radeon Pro 5300. Швидше за все, це буде “настільний варіант Radeon Pro 5300M, який AMD анонсував минулого року” з максимальною тактовою частотою 1650 МГц для Radeon Pro 5300 і 4 ГБ вбудованої пам'яті.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Ноутбук, фото: Pixabay

В даний час 27-дюймовий Apple iMac доступний в декількох різних конфігураціях, включаючи процесори Intel Core 8-го і 9-го покоління. Представлене тут 10-е покоління Intel Core i9-10910, швидше за все, буде збережено для моделей більш високого рівня.

Ходили чутки, що Apple представить свій новий iMac на WWDC, але в кінцевому підсумку цього не сталося. Однак під час виступу на WWDC компанія Apple повідомила, що у неї все ще є нові Intel Mac, незважаючи на насувається перехід на Apple Silicon. Цілком можливо, що нова лінійка iMac може бути анонсована вже в цьому місяці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple сильно дбає про безпеку даних своїх користувачів, так що з кожної ОС додаються нові фішки. тепер же стало відомо, що iOS 14 покаже, які програми стежать за власником смартфона, збираючи дані без їх відомства.

Як повідомляв Знай.uа iPhone Pro Max 12 отримає революційну камеру. Повідомляється, що смартфон зможе знімати 4K-відео з частотою 240 кадрів в секунду. На сьогоднішній день Android-смартфони не можуть похвалитися такими ж показниками.

Також Знай.uа повідомляв, Ілон Маск назвав главу Amazon наслідувачем. Повідомляється, що Джеф Безос зміг купив автомобільний стартап, який займається розробкою автопілота для транспортного засобу.