Google Pixel 4A часто створює чутки навколо себе. Спочатку очікувалося, що новий доступний пристрій Pixel буде представлений на Google I/O 2020. Однак цього не сталося через пандемії. Пізніше, його хотіли оприлюднили на бета-шоу Android 11, однак і цього не сталося. Нові витоку припускають, що передзамовлення доступний вже в липні цього року.

Google Pixel 4A, gizchina

Єдине, що залишається загадкою на даний момент, це точна дата релізу і ціна. Що стосується останнього, його можуть продавати за ціною від 349 доларів. Це низька ціна для смартфона Pixel, але майте на увазі, що він буде відповідати технічним характеристикам, які були хорошими в минулому році. В даний час більшість смартфонів вартістю $350 забезпечують підключення 5G і потужні чіпсети. Pixel 4A раніше отримає Snapdragon 730, що добре, але не краще, ніж пропозиції 2020 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony на честь 10-річчя роздає 2 додаткові ігри для всіх передплатників PS Plus. Повідомляється, що обидві гри будуть доступними протягом місяця, так що кожен бажаючий може вдосталь награтися.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск потребує від працівників працювати швидше. З-за проблем з логістикою компанія не встигає розвозити авто своїм клієнтам, так що Маск знову піднімає настрій робітників.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple вирішила випустити відразу 2 нових планшета, і вони отримають збільшений дисплей, якщо порівнювати з попередніми версіями. Імовірно, їх представлення заплановано на вересень цього року.