Microsoft визнала, що update 10 Patch, яке стало доступним у цьому місяці викликають більше проблем, на цей раз призводять до збоїв із-за збою в файлі локальної підсистеми служби безпеки (LSASS), lsass.exe.

Windows 10, gettyimages

Це підтвердило нову помилку у статтях бази знань для оновлення до Windows 10 версії 1809 (KB4561608), версії 1903 і версії 1909 (KB4560960) і версії 2004 (KB4557957).

Microsoft говорить, що працює над виправленням, яке буде випущено в майбутньому оновленні. Він не підтвердив, чи впливає проблема LSASS на більш ранні версії Windows 10.

Windows 10, gettyimages

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Тепер же стало відомо, що і новий браузер від Microsoft - Edge змушує ОС працювати некоректно. Практично кожен день користувачі виявляють нові уразливості і помилки в роботі всієї ОС Windows 10.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple представила нову ОС iOS 14, яка отримала купу поліпшень, в порівнянні з попередником. Повідомляється, що компанія переробила додаток “Фото”.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали ціни і дату виходу довгоочікуваної консолі Sony PlayStation 5. Повідомляється, що вихід в Європі запланований на 20 листопада, а цінники буду в районі від 400 до 450 доларів, в залежності від модифікації.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple вирішила створити сосбственній чіпсет для ноутбуків і комп'ютерів. Однак, для користувачів це не така вже й хороша новина - Windows не буде працювати з новими пристроями Apple.