Сьогодні стало відомо, що Opera стала першим браузером з вбудованим клієнтом Twitter. Це означає, що користувачам браузера не потрібно встановлювати додатково окрему програму соцмережі. Функція вже доступна в Opera 69. Досить незвичайне рішення. Втім, враховуючи, наскільки популярною є соцмережа Twitter, така функція буде точно не зайвою. Зазначимо, що у головного конкурента, браузера Chrome від Google такого функціоналу поки що немає.

робота за ноутбуком, фото: Pxhere

Розробники зосереджені на впровадженні функціональності, яка не властива іншим браузерам. Зокрема, браузер вже має безкоштовний VPN і клієнти соцмереж. Нещодавно було додано Instagram, і ось тепер Twitter. Втім, будемо сподіватися, що ця функція не буде навантажувати систему, і не вплине на швидкість роботи самого браузера.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний месенджер Viber отримав купу крутих функцій завдяки оновленню. Тепер у користувачів є можливість листуватися в “секретній кімнаті”, в якій зникають повідомлення через час.

Популярні новини зараз

Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати

Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа Ілон Маск раптово продав один зі своїх маєтків за 29 мільйонів доларів. Досить непогане вкладення, так як роками раніше він купив його в 16 мільйонів доларів.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з NASA змогли довести, що на плутоні існував океан. Правда, це було дуже давно. Однак, рельєф поверхні підказав вказав на наявність океану в минулому.