Повноцінні віджети на головному екрані iPhone в iOS 14 стали предметом активних обговорень в інтернеті. Деякі з користувачів запевняють, що віджети були взяті з Android, і компанія просто не заморочуюся, копіюючи функціонал у сусідній ОС. Однак, як зауважив популярний блогер Джонатан Моррісон, Apple придумала віджети задовго до виходу самої першої версії Android.

Apple Watch, gettyimages

Моррісон згадав, що Apple першою реалізувала віджети ще в 2005 році в операційній системі Mac OS X 10.4. Демонстрацію віджетів світу проводив засновник і легендарний керівник Apple Стів Джобс. Тільки через три роки після цієї презентації компанія Google випустила першу версію Android з подібними віджетами. Так що ідея з корисною інформацією з додатків була все ж у Apple першою. Справа в тому, що компанія просто не хотіла їх використати у роботі смартфонів, але вже давно мала “козир в рукаві”.

Деякі користувачі, які вже оцінили роботу iOS 14 відзначили, що віджети від Apple помітно відрізняються від тих, які використовуються в Android.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Нагадаємо, що популярний месенджер Viber отримав купу крутих функцій завдяки оновленню. Тепер у користувачів є можливість листуватися в “секретній кімнаті”, в якій зникають повідомлення через час.

Як повідомляв Знай.uа Ілон Маск раптово продав один зі своїх маєтків за 29 мільйонів доларів. Досить непогане вкладення, так як роками раніше він купив його в 16 мільйонів доларів.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з NASA змогли довести, що на плутоні існував океан. Правда, це було дуже давно. Однак, рельєф поверхні підказав вказав на наявність океану в минулому.