Сьогодні Google Pixel 4a був виставлений на продаж в парі французьких інтернет-магазинів ще до самого Google. Схоже, компанія хоче анонсувати смартфон як можна раніше, враховуючи появи другої хвилі пандемії. Неясно, чи могли користувачі насправді придбати телефон і отримати телефон з цих інтернет-магазинів в даний час.

Google Pixe; 4a, gizchina

Google Pixel 4a з'явився на Ordimedia і eStock.fr в двох кольорах. Очікувані дати поставки - протягом наступних півтора тижнів.

Передбачається, що Google Pixel 4a покажуть публіці вже в жовтні цього року, разом з Google Pixel 5. У той час очікується, що Google Pixel 4a буде оснащуватися 5,81-дюймовим OLED-дисплеєм з фронтальною камерою з перфорацією у верхньому лівому кутку.

смартфон, фото Pxhere

Популярні новини зараз

"Посилення силової мобілізації": адвокат пояснив, чим обернуться повістки від "Укрпошти"

Медики з'ясували, що мастурбація покращує якість сну

Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Очікується, що пристрій буде мати одну 12,2-мегапіксельну камеру на задній панелі і батарею ємністю 3080 маг.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили фото iPhone 12, які покажуть публіці вже до кінця 2020 року. Судячи по зовнішньому вигляду, він отримає рамки, які раніше були в дизайні легендарного iPhone 4.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft знайшла спосіб знизити споживання оперативної пам'яті браузерів Google Chrome. Повідомляється, що тепер браузер буде споживати аж на 20% менше енергії.

Також Знай.uа повідомляв, що новеньку 2020 Toyota Supra випробували в сніжному лісі. Судячи по комплектації, автомобіль не дуже то і готовий до бездоріжжя, особливо, коли мова йде про ралійної трасі. Однак, автомобіль витримав усі випробування.