Porsche пропонує три кросовера, але компанія поки відмовляється будувати пікап.

Хоча більшість людей задоволені цим, є принаймні один власник, який міг би використовувати трохи більше вантажного приміщення.

Як ви можете бачити на цьому фото, опублікованому канадської поліцейською службою Вудстока, водій 968 був заарештований за спробу перевезення джакузі на своєму спортивному автомобілі. Оскільки він був явно занадто великим, щоб поміститися у багажник, вони зібрали саморобний трейлер.

Трейлер - якщо ви можете навіть назвати його так - здається, зроблений з ручного візка, на яку поклали кілька дощок. Потім вони були прив'язані до задньої частини Porsche.

Не дивно, що кілька людей викликали поліцію через потенційно небезпечної ситуації.

Популярні новини зараз

У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня

Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд

Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат

Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників

Показати ще

На неназваного водія наклали штраф за недбале водіння, та вони поділилися інцидентом на Facebook, щоб нагадати людям, що потрібно безпечно буксирувати вантаж.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Adobe просить користувачів відмовитися від плеєра Flash, який вважається у всьому світі застарілим. Якщо раніше половина сайтів в мережі працювали з цією технологією, то зараз їй знайшли гідну заміну.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft раптово випустила оновлення для Windows 7. Варто відзначити, що компанія зробила це не для своєї вигоди: оновлення принесло браузер Edge для користувачів застарілої ОС, таким чином компанія хоче наздогнати Google Chrome.

Також Знай.uа повідомляв, що новий iPhone 12 буде менше iPhone SE 2 за розмірами. І це при тому, що сам дисплей у новинки буде більше. Причин кілька - у новенького iPhone 12 відсутні кнопка і рамки навколо екрану.