Компанія Apple представила список iPhone, на які можна буде встановити iOS 14. Користувачі iPhone 6s і iPhone 6s Plus можуть видихнути - їх смартфони отримали можливість установки нової ОС. Повний список пристроїв, які зможуть оновити ОС.

iPhone, gettyimages

Фінальні версії iOS 14 iPadOS 14 будуть випущені восени, але кожен бажаючий може встановити бета-тест версії. Однак, це робиться на свій страх і ризик, так як ці версії ОС точно не зможуть похвалитися стабільністю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Adobe просить користувачів відмовитися від плеєра Flash, який вважається у всьому світі застарілим. Якщо раніше половина сайтів в мережі працювали з цією технологією, то зараз їй знайшли гідну заміну.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft раптово випустила оновлення для Windows 7. Варто відзначити, що компанія зробила це не для своєї вигоди: оновлення принесло браузер Edge для користувачів застарілої ОС, таким чином компанія хоче наздогнати Google Chrome.

Також Знай.uа повідомляв, що новий iPhone 12 буде менше iPhone SE 2 за розмірами. І це при тому, що сам дисплей у новинки буде більше. Причин кілька - у новенького iPhone 12 відсутні кнопка і рамки навколо екрану.