Складаний iPhone нарешті позбавиться вирізу вгорі екрана, де поки що мають систему FaceID. Новий смартфон отримає дактилоскопічний датчик, який розмістять на бічній частині пристрою. Звичайно, це лише концепт, і досі неясно, чи зможе компанія надати такий гаджет в найближчі роки. Враховуючи невдачі інших виробників, яблучна корпорація навряд чи захоче повторювати їх долю.

iPhone 11, gizchina

Є також інформація, що це не буде гнучкий дисплей, а новинка буде складатися з двох окремих екранів. Іншими словами, компанія може з'єднати 2 iPhone 11 в один, додавши шарнір між ними. Правда, це лише один з концептів, так що до реалізації ще далеко.

По дизайну, то смартфон з боків буде округленим, як iPhone 11. FaceID реалізують через основну камеру.

iPhone flip, скріншот

Популярні новини зараз

Ніякої силової "бусифікації": ТЦК окреслили чіткі правила

Пенсіонерам "заморозять" виплати: у жовтні терміново треба звернутись до ПФУ

США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт

За куб 104 грн: які проблеми чекають на споживачів, після підвищення тарифів на воду

Показати ще

Виробник скла Gorilla Glass вже повідомляв, що якщо все піде добре", нове покоління гнучкого покриття, стійкого до подряпин, повинен з'явитися на ринку вже в 2021 році. Така технологія дозволить виробникам смартфонів випускати свої гнучкі девайси без серйозних поломок в майбутньому.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Adobe просить користувачів відмовитися від плеєра Flash, який вважається у всьому світі застарілим. Якщо раніше половина сайтів в мережі працювали з цією технологією, то зараз їй знайшли гідну заміну.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft раптово випустила оновлення для Windows 7. Варто відзначити, що компанія зробила це не для своєї вигоди: оновлення принесло браузер Edge для користувачів застарілої ОС, таким чином компанія хоче наздогнати Google Chrome.

Також Знай.uа повідомляв, що новий iPhone 12 буде менше iPhone SE 2 за розмірами. І це при тому, що сам дисплей у новинки буде більше. Причин кілька - у новенького iPhone 12 відсутні кнопка і рамки навколо екрану.