Відомий аналітик Мін-Чі Куо (Ming-Chi Kuo) поділився ексклюзивною інформацією, що стосується наступних бездротових навушників компанії Apple.

AirPods, gettyimages

За його словами, Apple планує випустити бездротові навушники AirPods третього покоління в першій половині 2021 року. До того моменту продажу AirPods другого покоління будуть припинені. Зазначимо, що друга модель користується популярністю і по сей день, так як нові AirPods Pro далеко не всім подобаються з-за форм-фактора “вакуумних” навушників. До того ж, у них з самого початку купа проблем, серед яких головний біль у користувачів від функції шумозаглушення.

AirPods Pro, IT-HERE

Інформація про навушниках AirPods 3 поки вкрай мало. Аналітик лише говорить про те, що вони будуть виконані в такому ж дизайні, як і модель AirPods Pro. Логічно очікувати побачити в AirPods 3 систему активного шумозаглушення, з якою навушники Apple дружать не найкращим способом.

Популярні новини зараз

Здеруть не лише за комуналку: українцям встановили додаткову плату за житло

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Нагадаємо, що в поставках iPhone 12 не буде дротяних навушників. Компанія хоче зробити ставку на бездротові моделі, які доведеться докуповувати користувачам окремо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Adobe просить користувачів відмовитися від плеєра Flash, який вважається у всьому світі застарілим. Якщо раніше половина сайтів в мережі працювали з цією технологією, то зараз їй знайшли гідну заміну.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft раптово випустила оновлення для Windows 7. Варто відзначити, що компанія зробила це не для своєї вигоди: оновлення принесло браузер Edge для користувачів застарілої ОС, таким чином компанія хоче наздогнати Google Chrome.

Також Знай.uа повідомляв, що новий iPhone 12 буде менше iPhone SE 2 за розмірами. І це при тому, що сам дисплей у новинки буде більше. Причин кілька - у новенького iPhone 12 відсутні кнопка і рамки навколо екрану.