Драматичні кадри мотоцикліста, який намагається обігнати поліцію і потерпілого крах, спливли приблизно через три з половиною роки після першого влучення на YouTube.

Відео було знято з шолома мотоцикліста, який, здається, їде на Kawasaki Ninja ZX-6R. Відео починається з того, що байкер проїжджає через перехрестя, а потім повертається і помічає позаду себе поліцейську машину з миготливими вогнями. Замість того, щоб зупинитися, байкер надає поліцейським середній палець, а потім намагається відірватися.

Однак, байкер не помітив, як чорний Dodge Grand Caravan повертає ліворуч і врізається в нього.

Приблизно через рік після першого завантаження онлайн-відео з поліцейськими переслідуваннями та аваріями блогер завантажив на свій канал додаткове відео, що показує наслідки аварії. Під час кліпу можна почути, як байкер благає власника мінівена не викликати поліцію після аварії з-за страху, що його заарештують і відправлять до в'язниці за те, що він тікав.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple розробила новий бюджетний планшет. Мова йде від iPad 8, який буде продаватися за низькою ціною, однак, отримає потужний процесор, який встановлений в iPhone 10.

Як повідомляв Знай.uа вихід довгоочікуваної гри Cyberpunk 2077 знову перенесли. Тепер фанатам доведеться почекати до кінця осені. І хоча розробники заявили, що вся гра готова, додатковий час знадобилося на балансування гри.

Також Знай.uа повідомляв, що водій Aston Martin Vanquish розбив автомобіль і зник з місця ДТП. Тепер автомобіль може опинитися на звалищі, якщо водій за ним не прийде.