“Скільки це коштує” і “наскільки швидко” - це питання, які дилери Bentley не занадто часто чують, коли мова заходить про певних моделях, таких як нова Flying Spur.

Тим не менш, для автомобіля з вагою в спорядженому стані майже 5500 фунтів (2,5 тонни) Flying Spur 2020 року дуже швидка. Від 0 до 100 миль в годину (0-100 км / ч) потрібно всього 3,8 секунди, а також максимальну швидкість 207 миль в годину (333 км / ч). Це офіційні дані, надані Bentley, які стали можливими завдяки 6,0-літрового двухтурбоходовому двигуна W12, який видає 626 л. с. (635 л. с. / 467 кВт) та 664 фунт-фут (900 Нм) крутного моменту і з'єднується з восьмиступінчастим двигуном. Автоматична коробка передач і повний привід.

Автомобильне блогери вирішили перевірити, на що здатний автомобіль у реальному житті.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple розробила новий бюджетний планшет. Мова йде від iPad 8, який буде продаватися за низькою ціною, однак, отримає потужний процесор, який встановлений в iPhone 10.

Популярні новини зараз

Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів

Школярам встановлять нові правила відвідування уроків: за що суворо каратимуть

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа вихід довгоочікуваної гри Cyberpunk 2077 знову перенесли. Тепер фанатам доведеться почекати до кінця осені. І хоча розробники заявили, що вся гра готова, додатковий час знадобилося на балансування гри.

Також Знай.uа повідомляв, що водій Aston Martin Vanquish розбив автомобіль і зник з місця ДТП. Тепер автомобіль може опинитися на звалищі, якщо водій за ним не прийде.