Не секрет, що репери люблять хвалитися своїми машинами, і з'ясовується, що Quavo нічим не відрізняється від них, про що свідчить його дикий родстер Lamborghini Aventador.

Quavo, справжнє ім'я Quavious Keyate Marshall, є частиною реп-майданчики Migos і нещодавно був помічений на вулицях Лос-Анджелеса зі своїм Lamborghini. Його Aventafor Roadster гідно прикрашений безліччю яскравих модифікацій, які дійсно виділяють його.

Спочатку це упаковка. Quavo явно не боїться робити заяви, і його Aventador має яскраве фарбування, в основному фіолетову, але з блакитними, зеленими й рожевими акцентами. Автомобіль також встановлений на чорних колесах і спортивних червоних гальмівних супортах, а також на карбонових волокнах на бічних дзеркалах і повітрозабірниках на задніх бічних панелях.

Як тільки він заводить машину, рожеві світлодіоди висвітлюють нижню частину суперкара, а також його арки передніх і задніх коліс і бічні спідниці і, якщо ми не помиляємося, моторний відсік теж.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Гроші повернуться до ПФУ: у пенсіонерів почнуть вилучати виплати

У рахунках за воду будуть нові суми: платити доведеться ще більше

Від 16 тисяч гривень: у скільки обійдеться захист від мобілізації

За куб 104 грн: які проблеми чекають на споживачів, після підвищення тарифів на воду

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple розробила новий бюджетний планшет. Мова йде від iPad 8, який буде продаватися за низькою ціною, однак, отримає потужний процесор, який встановлений в iPhone 10.

Як повідомляв Знай.uа вихід довгоочікуваної гри Cyberpunk 2077 знову перенесли. Тепер фанатам доведеться почекати до кінця осені. І хоча розробники заявили, що вся гра готова, додатковий час знадобилося на балансування гри.

Також Знай.uа повідомляв, що водій Aston Martin Vanquish розбив автомобіль і зник з місця ДТП. Тепер автомобіль може опинитися на звалищі, якщо водій за ним не прийде.