Під час презентації глава Apple Тім Кук не упускав можливості пожартувати над Android, порівнюючи швидкість поширення нових версій iOS і "зеленого робота”. Тепер же з'явилася нова статистика за 2020 рік, і справи у яблучної компанії явно краще, ніж у Google Android.

Статистика Apple, Apple

Згідно з офіційними даними Apple, під управлінням iOS 13 зараз працює 81% всіх iPhone і iPod touch. Ці цифри вражають! Втім, це не дивно, адже компанія випускає непогані оновлення, які точно не роблять роботу пристроїв гірше, чого не скажеш про Android, причому він не кожному смартфону доступний.

У випадку з моделями, що вийшли за останні чотири роки, ця цифра становить 92%. iOS 12 дебютувала в 2018 році, встановлена на 7% всіх пристроїв, а частка більш ранніх версії мобільної операційної системи Apple складає лише 2%. І це не дивно, адже компанія майже кожен рік випускає поліпшені версії вже існуючих пристроїв, так що користувачі досить часто змінюють свої гаджети на актуальні.

Статистика Apple, Apple

Популярні новини зараз

Виплати у жовтні: пенсіонерів засмутили оголошенням

Гороскоп на жовтень-2024 для всіх знаків Зодіаку: кому Сонячне затемнення принесе колишніх, а кому подорожі

Пенсія за новими правилами: українці отримуватимуть виплати за бали

Терміново зверніться за субсидією: українцям зробили важливе оголошення

Показати ще

Для порівняння, в квітні цього року Android 10, вийшла, як і iOS 13 в минулому році, була встановлена лише на 8,2% всіх Android-пристроїв. Найпопулярнішою на той момент версії Android була дев'ята з часткою 31,3%. Малоймовірно, що з тих пір ситуація кардинально змінилася, враховуючи, що змін у самій Android не так вже й багато.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple розробила новий бюджетний планшет. Мова йде від iPad 8, який буде продаватися за низькою ціною, однак, отримає потужний процесор, який встановлений в iPhone 10.

Як повідомляв Знай.uа вихід довгоочікуваної гри Cyberpunk 2077 знову перенесли. Тепер фанатам доведеться почекати до кінця осені. І хоча розробники заявили, що вся гра готова, додатковий час знадобилося на балансування гри.

Також Знай.uа повідомляв, що водій Aston Martin Vanquish розбив автомобіль і зник з місця ДТП. Тепер автомобіль може опинитися на звалищі, якщо водій за ним не прийде.