Буквально нещодавно компанія Sony показала нам рендери і промо-матеріали майбутньої консолі PS5, а тепер з'явилося перше живе фото, на якому зображена нова консоль.

Звичайно ж, у достовірності фото сумніватися не варто - швидше за все, фото зробили прямо на заводі, де цю консоль і роблять, і все заради першої партії, яка з'явиться у продажу вже до кінця цього року.

Sony PlayStation 5. Sony

Головна причина того, що PlayStation 5 настільки велика - спроба компанії зробити максимально холодну і тиху систему, не дивно, оскільки головною проблемою актуальною PlayStation 4 Pro є саме гучність і досить високі робочі температури. Це досить часта проблема, яку не так просто вирішити. Раніше користувачі масово скаржилися на звуки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Росія готує нові удари: окупанти прагнуть змусити українців жити у страху щодня

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple розробила новий бюджетний планшет. Мова йде від iPad 8, який буде продаватися за низькою ціною, однак, отримає потужний процесор, який встановлений в iPhone 10.

Як повідомляв Знай.uа вихід довгоочікуваної гри Cyberpunk 2077 знову перенесли. Тепер фанатам доведеться почекати до кінця осені. І хоча розробники заявили, що вся гра готова, додатковий час знадобилося на балансування гри.

Також Знай.uа повідомляв, що водій Aston Martin Vanquish розбив автомобіль і зник з місця ДТП. Тепер автомобіль може опинитися на звалищі, якщо водій за ним не прийде.