Можлива нова місія NASA під назвою Trident спрямована на дослідження дивного супутника Нептуна Тритона.

Найбільша місяць Нептуна, Тритон, може похвалитися незвичайною крижаний сумішшю на своїй поверхні, серед інших унікальних характеристик, які можуть допомогти вченим дізнатися більше про те, як розвивалися тіла в сонячній системі. Trident - одна з чотирьох концепцій місій, які беруть участь у поточному конкурсі програми НАСА “Відкриття”, в рамках якої розробляються відносно дешеві роботизовані дослідження.

космос, фото Pxhere

Пропонована місія Трайдент - названа на честь тристороннього підходу до розгадки таємниць Тритона, натхненного трехконечным списом, яке ніс древній римський бог моря Нептун, - планує відвідати Тритон і більш детально вивчити всю поверхню Місяця, згідно заяву від НАСА.

Космос, фото: Pixabay

Популярні новини зараз

Яйця їм наші не підходять: ще одна країна просить про заборону продуктів з України

Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

Показати ще

В рамках програми НАСА “Діскавері” до літа 2021 року буде обрано до двох концептуальних місій, які в даний час знаходяться в стадії розробки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple розробила новий бюджетний планшет. Мова йде від iPad 8, який буде продаватися за низькою ціною, однак, отримає потужний процесор, який встановлений в iPhone 10.

Як повідомляв Знай.ua вихід довгоочікуваної гри Cyberpunk 2077 знову перенесли. Тепер фанатам доведеться почекати до кінця осені. І хоча розробники заявили, що вся гра готова, додатковий час знадобилося на балансування гри.

Також Знай.uа повідомляв, що водій Aston Martin Vanquish розбив автомобіль і зник з місця ДТП. Тепер автомобіль може опинитися на звалищі, якщо водій за ним не прийде.