По гарячих слідах Nissan, дражливий довгоочікуваний 400Z, дизайнер Гійом Леруж використовував тизер, щоб уявити, як може виглядати новий спортивний автомобіль.

2021 Nissan 400Z, carscoops

Японський виробник автомобілів показала дизайн 400Z в рекламному ролику, який демонструє купу нових моделей Nissan в минулому місяці. Цей тизер підтвердив, що у автомобіля буде дизайн в стилі ретро, і цей рендеринг допоможе втілити його в життя.

Першим аспектом дизайну 400Z, який варто обговорити, є загальна форма автомобіля. Він буде оснащений довгим капотом і короткої кришкою. На відміну від нової Toyota Supra, яка, на думку багатьох, є надмірно стилізованої, дизайн 400Z виглядає набагато простіше.

2021 Nissan 400Z

Популярні новини зараз

Росія готує нові удари: окупанти прагнуть змусити українців жити у страху щодня

Медики з'ясували, що мастурбація покращує якість сну

"Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Показати ще

Спереду буде розташовуватися фара овальної форми, а також велика решітка радіатора. Цей рендеринг також показує спортивний автомобіль з різким і агресивним переднім бампером.

Передбачається, що новий спортивний автомобіль буде використовувати 3.0-літровий Twin-Turbo V6 від Infiniti потужністю 400 л. с. Ця потужність буде передаватися через задні колеса, і передбачається, що буде пропонуватися як автоматична коробка передач з подвійним зчепленням, так і механічна коробка передач з шістьма швидкостями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google впроваджує в свої додатки сервіс для відеоконференцій Meet, яке є прямим конкурентом додатком Zoom. Meet Володіє тими ж функціями, що і її головний конкурент, але цей сервіс робився руками фахівців Google.

Як повідомляв Знай.uа вчені знайшли схожість динозаврів з черепахами. Учені з'ясували, що у динозаврів були м'які яйця, які вони закопували в землю, як черепахи. Однак, з еволюцією вони отримали тверду шкаралупу.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Tesla готується завоювати китайський ринок. Повідомляється, що корпорація хоче увірватися на ринок Китаю, так як Tesla користується величезною популярністю серед електрокарів. Можливо, на території Китаю вони теж будуть фаворитами.