IOS від Apple, легендарна операційна система для iPhone, часто вважається святим Граалем смартфонів. Він вважається стабільним, гладким і безпечним для своїх ентузіастів. Більш того, між айфонами практично немає фрагментації, оскільки Apple вдається надати останню версію свого програмного забезпечення декільком пристроям, новим і старим. Ми повинні погодитися з тим, що Apple має ідеальну ОС, маючи повний контроль над апаратним і програмним забезпеченням з iOS. Згідно зі звітом, в операційній системі iPhone буде проведена найбільша перебудова - з iOS на iPhoneOS.

Apple, iPhone // фото Getty Images

Ще в минулому році Apple представила iPadOS. Замість того, щоб надавати нову версію iOS для своєї лінійки iPad, компанія створила окрему гілку свого програмного забезпечення для планшетів - iPadOS. У Apple Watch вже є WatchOS, у Mac - macOS, і тепер витік вказує на те, що Apple перейменує свою мобільну операційну систему в iPhoneOS. Подобається вам це чи ні, але ви повинні погодитися з тим, що ця зміна має сенс. Apple хоче, щоб її версії програмного забезпечення були безпосередньо пов'язані з продуктом, на якому вони відповідно зосереджені.

Apple Watch, фото: iphones

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Здеруть не лише за комуналку: українцям встановили додаткову плату за житло

Медики з'ясували, що мастурбація покращує якість сну

Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Google впроваджує в свої додатки сервіс для відеоконференцій Meet, яке є прямим конкурентом додатком Zoom. Meet Володіє тими ж функціями, що і її головний конкурент, але цей сервіс робився руками фахівців Google.

Як повідомляв Знай.uа вчені знайшли схожість динозаврів з черепахами. Учені з'ясували, що у динозаврів були м'які яйця, які вони закопували в землю, як черепахи. Однак, з еволюцією вони отримали тверду шкаралупу.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Tesla готується завоювати китайський ринок. Повідомляється, що корпорація хоче увірватися на ринок Китаю, так як Tesla користується величезною популярністю серед електрокарів. Можливо, на території Китаю вони теж будуть фаворитами.