Twitter є однією з найпопулярніших соціальних мереж в світі з мільйонами користувачів. Як і конкуренти, сайт постійно розвивається і впроваджує нові функції. Оголошена сьогодні новинка виглядає дійсно цікаво і, ймовірно, буде добре прийнята, про що свідчать позитивні відгуки багатьох користувачів. Ми говоримо про голосових повідомлень у Twitter.

смартфон в руках, фото Pxhere

Цікавий твіт про нову функції на порталі з'явився в офіційному профілі Twitter. Це можливість прикріплювати голосові повідомлення до твітів, яка працює дуже просто. При написанні повідомлення в додатку все, що вам потрібно зробити, це утримувати відповідну кнопку. Потім програма запише слова, які ми говоримо, і автоматично приєднає їх до твіти. На жаль, тут є невеликий мінус - новинка поки доступна тільки на iOS. Втім, з часом це може змінитися.

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

Щоб мати можливість прикріпити запис голосу до вашого твіти, його довжина не може перевищувати 140 секунд (дві хвилини і двадцять секунд). Коли користувачі їх відтворюють, в нижній частині додатка з'явиться новий аудіоплеєр.

Популярні новини зараз

Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання

Росія готує нові удари: окупанти прагнуть змусити українців жити у страху щодня

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google впроваджує в свої додатки сервіс для відеоконференцій Meet, яке є прямим конкурентом додатком Zoom. Meet Володіє тими ж функціями, що і її головний конкурент, але цей сервіс робився руками фахівців Google.

Як повідомляв Знай.uа вчені знайшли схожість динозаврів з черепахами. Учені з'ясували, що у динозаврів були м'які яйця, які вони закопували в землю, як черепахи. Однак, з еволюцією вони отримали тверду шкаралупу.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Tesla готується завоювати китайський ринок. Повідомляється, що корпорація хоче увірватися на ринок Китаю, так як Tesla користується величезною популярністю серед електрокарів. Можливо, на території Китаю вони теж будуть фаворитами.