Поряд з бета-версією Android 11 минулого тижня Google поділився поруч оголошень для розробників додатків. Один з них, пов'язаний з покупками і виставленням рахунків у додатку, розглядає тест Google Play як “кнопку безкоштовної пробної версії і установки”, яка одночасно завантажує і запускає додаток пробну версію.

Сервіс Google, gizchina

Як зауважив сьогодні TechCrunch, деякі програми в Play Store мають зелену кнопку “Безкоштовна пробна версія”.

Доволі зручна система, яка дозволить оцінити всі можливості програми або гри без покупки її на сервісі. З іншого боку, після закінчення тестового терміну додаток можна купити, або відмовитися від покупки.

Google, gettyimages

Популярні новини зараз

Росія готує нові удари: окупанти прагнуть змусити українців жити у страху щодня

Медики з'ясували, що мастурбація покращує якість сну

"Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google впроваджує в свої додатки сервіс для відеоконференцій Meet, яке є прямим конкурентом додатком Zoom. Meet Володіє тими ж функціями, що і її головний конкурент, але цей сервіс робився руками фахівців Google.

Як повідомляв Знай.uа вчені знайшли схожість динозаврів з черепахами. Учені з'ясували, що у динозаврів були м'які яйця, які вони закопували в землю, як черепахи. Однак, з еволюцією вони отримали тверду шкаралупу.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Tesla готується завоювати китайський ринок. Повідомляється, що корпорація хоче увірватися на ринок Китаю, так як Tesla користується величезною популярністю серед електрокарів. Можливо, на території Китаю вони теж будуть фаворитами.