Представлений рейтинг найбільш продаваних у світі мобільних пристроїв преміального сегмента. Список складений на основі даних про продажі за підсумками першого кварталу 2020 року.

смартфон, фото Pxhere

Звичайно ж, фаворитами будуть смартфони від Apple, і це не дивно. Перше місце зайняв iPhone 11 з часткою ринку преміальних смартфонів в 30%. На сьогоднішній день його вважають кращим смартфоном 2020 року. На другій сходинці опинився iPhone 11 Pro Max, який зайняв 9% ринку. Топ-3 замкнула модель iPhone 11 Pro, в яку припала частка в 7%. Четверте місце - у iPhone XR (6%). П'яте місце зайняв перший у рейтингу Android-пристрій Huawei Mate 30 Pro 5G з показником у 3% ринку.

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

до Речі, в сегменті преміальних смартфонів гаджети Apple займають 57%, що більше, ніж у інших виробників разом узятих. Правда, справедливості заради відзначимо, що смартфонів від Apple в бюджетному сегменті просто немає.

Популярні новини зараз

Яйця їм наші не підходять: ще одна країна просить про заборону продуктів з України

Головне за 21 вересня: українців не пустять до Європи, Ощадбанк візьме більше грошей, а з ВЛК не треба поспішати

Школярам встановлять нові правила відвідування уроків: за що суворо каратимуть

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google впроваджує в свої додатки сервіс для відеоконференцій Meet, яке є прямим конкурентом додатком Zoom. Meet Володіє тими ж функціями, що і її головний конкурент, але цей сервіс робився руками фахівців Google.

Як повідомляв Знай.uа вчені знайшли схожість динозаврів з черепахами. Учені з'ясували, що у динозаврів були м'які яйця, які вони закопували в землю, як черепахи. Однак, з еволюцією вони отримали тверду шкаралупу.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Tesla готується завоювати китайський ринок. Повідомляється, що корпорація хоче увірватися на ринок Китаю, так як Tesla користується величезною популярністю серед електрокарів. Можливо, на території Китаю вони теж будуть фаворитами.