Операційна система отримає чергове оновлення, яке орієнтовано на забезпечення стабільності і швидкості роботи складання. Щоправда, слова представників компанії віриться, враховуючи що кожне оновлення нехай і виправляє деякі старі помилки в роботі, але додає нові, які іноді набагато гірше попередніх.

робота за ноутбуком, фото Pxhere

Компанія Microsoft має намір внести значні зміни в операційну систему Windows 10. Нововведення набудуть чинності разом із новим оновленням. Оновлення операційної системи намічений на осінь. Однак, компанії слід поліпшити тестировку оновлень до їх виходу, так як користувачі щоразу після оновлення закидають форуми різними скаргами з приводу роботу ОС. У деяких випадках були навіть видалення особистих файлів з пам'яті комп'ютера, причому повернути їх було неможливим.

Ноутбук, Фото автора Christina Morillo: Pexels

У компанії відзначили, що осінні “апдейти” будуть направлені на доопрацювання стабільність, швидкості роботи і оптимізації. Будемо сподіватися, що хоч цього разу все буде стабільно.

Популярні новини зараз

Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів

Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці

Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, експерти склали список країн з найбільш швидким інтернетом. Комнен ж, Україна потрапила в список, правда на 58 місці. Повідомляється, що нас навіть випередили деякі африканські країни.

Як повідомляв Знай.uа легендарний Flash Player зникне з мережі вже до кінця 2020 року. Компанія вирішила “поховати” застарілий плеєр, так як на його місце прийшла гідна альтернатива. Повідомляється, що 31 грудня плеєр офіційно зникне.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple випустить бюджетний планшет iPad 8, а його начинка точно порадує публіку. Так, процесор далеко не топовий, але його більш ніж достатньо для роботи iPhone XR.