Windows 10 є вбудована служба Windows Update, який використовується в тому числі для оновлень драйверів для різних компонентів. Нещодавно стало відомо про нову помилку системи, через яку оновлюються драйвера нескінченно. Схоже, це оновлення стало рекордсменом за кількістю помилок. Раніше користувачі скаржилися на неможливість підключити принтер до пристрою, а після цього на форумах з'явилися скарги на роботу Google Chrome після оновлення.

смартфон у руках, фото Pxhere

Деякі користувачі повідомили, що Служба Microsoft Windows Update початку багаторазово встановлювати старі версії драйверів Intel Corporation Display. Тобто система намагається встановити деякі драйвера, навіть якщо останні їх версії вже є на комп'ютері. Так Windows “зависає” в нескінченному циклі установок. Звичайно ж, в такому випадку допомагає тільки примусова перезавантаження пристрою, що точно не йде на користь гаджету.

Також користувачі дізналися що її можна виправити. Для цього потрібно просто перейти у Параметри -> Оновлення і безпека -> Усунення неполадок. Там вибрати служби Windows Update і Запустити засіб виправлення неполадок. В іншому випадку рекомендуємо відкотитися до попередньої версії ОС.

смартфон у руках, фото: pxhere

Популярні новини зараз

Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці

Українцям у Німеччині роздадуть гроші: скільки отримають біженці

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, експерти склали список країн з найбільш швидким інтернетом. Комнен ж, Україна потрапила в список, правда на 58 місці. Повідомляється, що нас навіть випередили деякі африканські країни.

Як повідомляв Знай.uа легендарний Flash Player зникне з мережі вже до кінця 2020 року. Компанія вирішила “поховати” застарілий плеєр, так як на його місце прийшла гідна альтернатива. Повідомляється, що 31 грудня плеєр офіційно зникне.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple випустить бюджетний планшет iPad 8, а його начинка точно порадує публіку. Так, процесор далеко не топовий, але його більш ніж достатньо для роботи iPhone XR.