Найдорожчий у світі серійний позашляховик Rolls-Royce Cullinan отримав найдорожчу зменшену копію в світі.

Rolls-Royce Cullinan, carscoops

Власники, які не проти витратити як мінімум 17 000 доларів на масштабну модель, можуть замовити точну копію Куллінана. Як і у випадку з позашляховиком в натуральну величину, варіанти модифікацій можуть більш ніж подвоїти ціну. Приклад, показаний у цьому відео від Supercar Blondie, коштує колосальних 40 000 доларів, оскільки він створений, щоб відтворити всі функції повнорозмірного позашляховика Bespoke Rolls-Royce.

Якщо ви можете обійти той факт, що ця масштабна модель Cullinan 1: 8 коштує приблизно стільки ж, скільки абсолютно новий BMW X3 sDrive30i 2020 року в США, вам буде дуже цікаво подивитися відео-презентацію.

Як ви можете собі уявити, це не звичайна масштабна модель. В ньому більше тисячі компонентів, виготовлених вручну, і на його виготовлення йде 450 людино-годин - більше половини часу, необхідного для створення справжнього Rolls-Royce Cullinan.

Популярні новини зараз

Росія готує нові удари: окупанти прагнуть змусити українців жити у страху щодня

Медики з'ясували, що мастурбація покращує якість сну

Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Це вишукане творіння, побудоване з нереальним увагою до деталей: воно оснащене повністю функціонуючими зовнішніми ліхтарями, точною копією 6,75-літрового Twin-Turbo V12 під капотом, освітленими панелями протектора, освітленій приладовою панеллю, вишивкою підголівника, обробкою деревом, як а також оббивка сидінь. У нього навіть є парасольки, поміщені в задні двері, як у оригінального позашляховика.

Модель Cullinan 1: 8 поставляється з власним пультом дистанційного управління, який щільно прилягає до багажника. Використовуючи пульт, користувачі можуть замикати і відкривати двері, включати або вимикати зовнішні світлодіодні ліхтарі і відкривати капот.

У двигуна немає кнопки запуску і зупинки, але, враховуючи рівень деталізації, ми не будемо здивовані, якщо репліка мініатюрного Калліна буде рухатися самостійно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення Windows 10 зламало браузер Google Chrome. Користувачі не оцінили старання Microsoft, так що тематичні форуми завалені скаргами на невдале оновлення ОС.

Як повідомляв Знай.uа ASUS ROG Phone 3 засвітився на тестах продуктивності. Повідомляється, що смартфон отримає наворочений дизайн і потужний сучасний процесор, а також 12 Гб оперативної пам'яті, чого більш ніж достатньо, щоб запускати всі ігри на максимальній якості.

Також Знай.uа повідомляв, що тюнінг ательє перетворює Ford Ranger Raptor в легендарний пікап. У деяких країнах Ford F-150 недоступний для покупки з деяких причин. Однак, це не заважає власникам пікапів Ford Raptor змінити зовнішній вигляд своїх авто. Від F-150 їх просто не відрізнити.