Автомобілі Формули 1, з якими ми знайомі сьогодні, будуть серйозно переглянуті протягом сезону 2022 року, і, хоча вони обіцяють виглядати краще, ні в якому разі вони не будуть виглядати так само епічно, як цей футуристичний автомобіль Mercedes F1.

Mercedes F1 Concept, carscoops

Ця приголомшлива концепція належить Andries van Overbeeke і практично не має нічого спільного із дизайном існуючих моделей F1.

Для початку, концепт оснащений дизайном в стилі реактивного винищувача. Доповнюють широку кабіну цієї концепції чудові плавні лінії, які починаються з яскравого переднього сплітера, який також містить тонкі світлодіодні фари.

Прямо за передніми колесами розташовані “ребра” з вуглецевого волокна, які допомагають регулювати потік повітря. Ззаду у концепту F1 Овербика є велике, але стильне крило і дифузор розміром з крамницю, щоб прикріпити автомобіль до гоночній трасі.

Популярні новини зараз

Виплати у жовтні: пенсіонерів засмутили оголошенням

Гороскоп на жовтень-2024 для всіх знаків Зодіаку: кому Сонячне затемнення принесе колишніх, а кому подорожі

Терміново зверніться за субсидією: українцям зробили важливе оголошення

За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори

Показати ще

Mercedes F1 Concept, carscoops

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення Windows 10 зламало браузер Google Chrome. Користувачі не оцінили старання Microsoft, так що тематичні форуми завалені скаргами на невдале оновлення ОС.

Як повідомляв Знай.uа ASUS ROG Phone 3 засвітився на тестах продуктивності. Повідомляється, що смартфон отримає наворочений дизайн і потужний сучасний процесор, а також 12 Гб оперативної пам'яті, чого більш ніж достатньо, щоб запускати всі ігри на максимальній якості.

Також Знай.uа повідомляв, що тюнінг ательє перетворює Ford Ranger Raptor в легендарний пікап. У деяких країнах Ford F-150 недоступний для покупки з деяких причин. Однак, це не заважає власникам пікапів Ford Raptor змінити зовнішній вигляд своїх авто. Від F-150 їх просто не відрізнити.