Facebook заблокував і в деяких випадках заборонив користувачам публікувати зображення чоловіків-аборигенів в ланцюгах.

Чоловіки-аборигени в ланцюгах, theguardian

У суботу Guardian Australia повідомила, що Facebook вибачився за те, що помилково заборонив австралійському користувачеві ділитися фотографіями 1890-х років.

Пост був зроблений в контексті австралійського прем'єр-міністра Скотта Моррісона, який стверджує, що в Австралії не було рабства, поки фото не з'явилося в коментарях.

Пост був видалений Facebook, і в цієї людини була обмежена його обліковий запис, при цьому Facebook стверджував, що фотографія містила оголену натуру і порушувала стандарти співтовариства сайту соціальних мереж.

Популярні новини зараз

Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання

Росія готує нові удари: окупанти прагнуть змусити українців жити у страху щодня

"Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок

Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку

Показати ще

Пост був відновлений після того, як Guardian Australia запитала Facebook, була фотографія позначена помилково. Facebook вибачився перед користувачем у п'ятницю пізно і відновив запис.

Представник Facebook сказав, що фотографія була видалена автоматизованою системою помилково.

Журналіст і активіст Корі Доктороу сказав в Твіттері, що інцидент показав, що Facebook не може проходити модерацію в масштабі, і що автоматичне модерування не розподілявся рівномірно, і деякі групи меншин з більшою ймовірністю піддавали б свої обговорення цензурі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення Windows 10 зламало браузер Google Chrome. Користувачі не оцінили старання Microsoft, так що тематичні форуми завалені скаргами на невдале оновлення ОС.

Як повідомляв Знай.uа ASUS ROG Phone 3 засвітився на тестах продуктивності. Повідомляється, що смартфон отримає наворочений дизайн і потужний сучасний процесор, а також 12 Гб оперативної пам'яті, чого більш ніж достатньо, щоб запускати всі ігри на максимальній якості.

Також Знай.uа повідомляв, що тюнінг ательє перетворює Ford Ranger Raptor в легендарний пікап. У деяких країнах Ford F-150 недоступний для покупки з деяких причин. Однак, це не заважає власникам пікапів Ford Raptor змінити зовнішній вигляд своїх авто. Від F-150 їх просто не відрізнити.