Незважаючи на те, що Сполучені Штати продовжують пригнічувати Huawei і намагаються відрізати компанію від своїх корпорацій, Міністерство торгівлі США оголосило, що воно дозволить американським компаніям працювати з Huawei для встановлення стандартів для мереж 5G.

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

З цим зміною правил компанії можуть розкривати технології США китайському гігантові без необхідності ліцензії, але тільки в тому випадку, якщо метою є розробка стандартів 5G. Для тих, хто не знає, Huawei був включений в Entity List США (чорний список) в минулому році, і це рішення вимагає, щоб будь-яка американська компанія, що веде справи з китайською компанією, яка отримала ліцензію від уряду.

В оголошенні Міністерства торгівлі говориться, що ця поправка покликана забезпечити, щоб включення Huawei в список організацій “не заважало американським компаніям вносити внесок у важливу діяльність по розробці стандартів, незважаючи на широке участь Huawei в організаціях з розробки стандартів”.

Зміна правила послідувало за розпорядженням уряду США в минулому місяці про обмеження поставок напівпровідників Huawei. Тепер компаніям необхідно отримати експортну ліцензію для продажу китайського гіганта.

Популярні новини зараз

Медики з'ясували, що мастурбація покращує якість сну

Головне за 21 вересня: українців не пустять до Європи, Ощадбанк візьме більше грошей, а з ВЛК не треба поспішати

Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

Показати ще

Хоча Huawei не змогла отримати дозвіл на розвиток інфраструктури 5G в таких країнах, як Канада, Австралія і Нова Зеландія, компанія стала однією з провідних у розробці 5G.

дівчина зі смартфоном у руках, фото Pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення Windows 10 зламало браузер Google Chrome. Користувачі не оцінили старання Microsoft, так що тематичні форуми завалені скаргами на невдале оновлення ОС.

Як повідомляв Знай.uа ASUS ROG Phone 3 засвітився на тестах продуктивності. Повідомляється, що смартфон отримає наворочений дизайн і потужний сучасний процесор, а також 12 Гб оперативної пам'яті, чого більш ніж достатньо, щоб запускати всі ігри на максимальній якості.

Також Знай.uа повідомляв, що тюнінг ательє перетворює Ford Ranger Raptor в легендарний пікап. У деяких країнах Ford F-150 недоступний для покупки з деяких причин. Однак, це не заважає власникам пікапів Ford Raptor змінити зовнішній вигляд своїх авто. Від F-150 їх просто не відрізнити.