Компанія Apple підготувала набір для модернізації твердотільного накопичувача Mac Pro, який дозволить збільшити ємність доступного сховища в комп'ютері. Такий набір стане в нагоді для тих, хто вибрав Mac Pro звичайної модифікації, і тепер не вистачає потужностей пристрою для роботи. Він дозволить замінити існуючий SSD в системі і буде включати накопичувачі ємністю до 8 ТБ. Такого обсягу пам'яті точно вистачить звичайному користувачеві, але ціна за “апгрейд” не дуже порадує користувачів.

Apple, фото: Pxhere

Крім того, Apple підготувала незначне оновлення для 16-дюймового ноутбука MacBook Pro. Тепер конфігурація може включати нову більш продуктивну відеокарту AMD Radeon Pro 5600m, модернізація до неї обійдеться в $ 700 або $ 800, в залежності від первісно вибраної версії ноутбука. За таку ціну можна купити середній ноутбук, який буде працювати максимально швидко в найближчі 2 роки. Втім, для власника MacBook Pro це не велика сума, враховуючи вартість ноутбука при покупці.

Подивимося, що Apple запропонує власникам MacBook Air, якщо це взагалі станеться.

Apple Watch, gettyimages

Популярні новини зараз

Здеруть не лише за комуналку: українцям встановили додаткову плату за житло

Росія готує нові удари: окупанти прагнуть змусити українців жити у страху щодня

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення Windows 10 зламало браузер Google Chrome. Користувачі не оцінили старання Microsoft, так що тематичні форуми завалені скаргами на невдале оновлення ОС.

Як повідомляв Знай.uа ASUS ROG Phone 3 засвітився на тестах продуктивності. Повідомляється, що смартфон отримає наворочений дизайн і потужний сучасний процесор, а також 12 Гб оперативної пам'яті, чого більш ніж достатньо, щоб запускати всі ігри на максимальній якості.

Також Знай.uа повідомляв, що тюнінг ательє перетворює Ford Ranger Raptor в легендарний пікап. У деяких країнах Ford F-150 недоступний для покупки з деяких причин. Однак, це не заважає власникам пікапів Ford Raptor змінити зовнішній вигляд своїх авто. Від F-150 їх просто не відрізнити.