Вчора стало відомо про поповнення асортименту Xiaomi новою продукцією в лінійці повербанков. Повідомляється, що компанія позиціонує його як бюджетний аксесуар, так що за нього багато не попросять.

Об'єму Mi Power Bank 3 вистачить для десяти зарядів iPhone SE. Фірмові апарати компанії Mi 10 або Redmi K30 Pro можна заряджати 4,5 рази. Загальна ємність накопичувача - 30 000 маг. Цього більш ніж достатньо, щоб закрити питання з зарядкою гаджетів не пару днів.

Xiaomi Mi Power Bank 3, xiaomi

Правда, судячи з вигляду, він досить широкиЙ, що помітно відрізняє його від попередників.

На вибір пропонується тільки один варіант забарвлення - білий. Завдяки наявності спеціального режиму, Mi Power Bank 3 здатний зарядити не тільки смартфони, але і всі портативні гаджети, що точно порадує любителів розумних годин і бездротових навушників.

Популярні новини зараз

Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів

Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

Показати ще

У продажу в Китаї він з'явиться вже з 18 червня за ціною в 24 доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вчені виявили діалект у птахів. Повідомляється, що в кожному місті або країні є свій діалект у спілкуванні між птикаци, і це позначається на різниці в їх співі.

Як повідомляв Знай.uа користувачі Windows 10 виявили новий баг. Повідомляється, що після оновлення ОС відмовляється відкривати програми. Проблема набирає нові масштаби, судячи з кількості скарг на різних тематичних форумах.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали авто 2080 року. Серед іншого, новинка виглядає як ракета, а не як автомобіль. Втім, це всього лише концепт, і поки неможливо передбачити, якими саме будуть автомобілі майбутнього.