Задовго до того, як Mercedes приступив до плану розширення сімейства моделей AMG, було тільки кілька моделей, орієнтованих на продуктивність, які отримали значок AMG. Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series був одним з найкращих.

CLK 63 AMG Black Series, carscoops

Приклад, на який ви дивитеся, це модель 2008 року, і в даний час “легенда” знаходиться в Нью-Джерсі. Варто відзначити, що автомобіль проїхав всього лише 1600 миль (2575 км), і, схоже, його можна продати за шалені гроші - і для цього є всі підстави.

Перше, що робить CLK 63 AMG Black Series унікальним, це той факт, що у світі було зібрано всього 500 примірників, з яких 349 були продані в Сполучених Штатах. Цей автомобіль, який в даний час продається на Bring A Trailer, був поставлений новим компанією Plaza Mercedes-Benz з Помпано-Біч у Флориді та придбаний нинішнім власником у 2019 році.

Під капотом у цього звіра знаходиться 6,2-літровий атмосферний двигун M156 V8 потужністю 500 л. с. при 6800 об хв і з обертовим моментом 465 Нм (630 Нм) крутного моменту, який управляється за допомогою автоматичної коробки передач SpeedShift з сімома швидкостями. Хоча нинішній C63 S володіє такою ж потужністю, він не може зрівнятися з двигуном CLK 63 AMG по звуку.

Популярні новини зараз

Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів

"Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок

Школярам встановлять нові правила відвідування уроків: за що суворо каратимуть

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вчені виявили діалект у птахів. Повідомляється, що в кожному місті або країні є свій діалект у спілкуванні між птикаци, і це позначається на різниці в їх співі.

Як повідомляв Знай.uа користувачі Windows 10 виявили новий баг. Повідомляється, що після оновлення ОС відмовляється відкривати програми. Проблема набирає нові масштаби, судячи з кількості скарг на різних тематичних форумах.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали авто 2080 року. Серед іншого, новинка виглядає як ракета, а не як автомобіль. Втім, це всього лише концепт, і поки неможливо передбачити, якими саме будуть автомобілі майбутнього.