Якщо ви живете в Бразилії і використовуєте WhatsApp, є хороші новини. Починаючи з сьогоднішнього дня, ви зможете безпечно відправляти і отримувати гроші прямо в чаті з друзями, сім'єю і бізнесом.

В прес-релізі блогу WhatsApp говориться, що ця функція працює на платформі Facebook Pay. Користувачі зможуть відправляти гроші своїм близьким і людям з допомогою акаунтів WhatsApp.

WhatsApp повідомляє, що платіж безпечний, і для завершення транзакції потрібно шестизначний PIN-код або відбиток пальця.

На даний момент оплата через WhatsApp підтримується дебетовими і кредитними картами Visa і Mastercard від Banco de Brasil, Nubank і Sicredi. WhatsApp також повідомляє, що працює з Cielo, провідним платіжним процесором в Бразилії, і розробив відкриту модель, щоб полегшити приєднання більшого числа партнерів в майбутньому.

Послуга поширюється на користувачів і повинна з'явитися у всіх в найближчі тижні.

Популярні новини зараз

Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання

Здеруть не лише за комуналку: українцям встановили додаткову плату за житло

Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

Показати ще

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

Представники месенджера поки не повідомляли, в яких країнах ця функція буде впроваджуватися в майбутньому.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вчені виявили діалект у птахів. Повідомляється, що в кожному місті або країні є свій діалект у спілкуванні між птикаци, і це позначається на різниці в їх співі.

Як повідомляв Знай.uа користувачі Windows 10 виявили новий баг. Повідомляється, що після оновлення ОС відмовляється відкривати програми. Проблема набирає нові масштаби, судячи з кількості скарг на різних тематичних форумах.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали авто 2080 року. Серед іншого, новинка виглядає як ракета, а не як автомобіль. Втім, це всього лише концепт, і поки неможливо передбачити, якими саме будуть автомобілі майбутнього.