Якщо вам прийшло в голову, що коли-небудь вибухнуть навушники, вам точно не прийде в голову, що продукт Apple спіткає така доля. Про навушниках такі історії досить рідко просочуються в мережу.

В повідомленні Weibo говориться, що навушники AirPods імовірно вибухнули 19 травня, коли власник розмовляв по телефону з допомогою них. У звіті вказувалося, що 23-річний Чжен Тан отримав легкі травми правого вуха при вибуху. Медичний висновок підтвердило, що розрив шкіри передньої стінки правого слухового проходу хлопця був викликаний вибухом. Стан вуха покращився після двох днів лікування протизапальними препаратами, але власник навушників відчуває біль і втрату слуху.

Apple AirPods, gizchina

Проте на фотографіях вибухнули AirPods не було явних ознак випалу або обвуглювання, а тільки помітна тріщина.

Apple AirPods

Популярні новини зараз

Здеруть не лише за комуналку: українцям встановили додаткову плату за житло

Медики з'ясували, що мастурбація покращує якість сну

Головне за 21 вересня: українців не пустять до Європи, Ощадбанк візьме більше грошей, а з ВЛК не треба поспішати

Школярам встановлять нові правила відвідування уроків: за що суворо каратимуть

Показати ще

Нещасливий AirPods був куплений в дилерському магазині Apple в Ванді за 1276 юанів (близько 180 доларів). Apple отримала пристрій для подальшого розслідування, щоб з'ясувати, що насправді сталося. Клієнт отримає компенсацію у відповідності з діючими законами, якщо буде встановлено, що продукт має проблеми з якістю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вчені виявили діалект у птахів. Повідомляється, що в кожному місті або країні є свій діалект у спілкуванні між птикаци, і це позначається на різниці в їх співі.

Як повідомляв Знай.uа користувачі Windows 10 виявили новий баг. Повідомляється, що після оновлення ОС відмовляється відкривати програми. Проблема набирає нові масштаби, судячи з кількості скарг на різних тематичних форумах.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали авто 2080 року. Серед іншого, новинка виглядає як ракета, а не як автомобіль. Втім, це всього лише концепт, і поки неможливо передбачити, якими саме будуть автомобілі майбутнього.