Інсайдер Джон Проссер розкрив нові подробиці про секретної роботі Apple над складним смартфоном. Таким чином, прототип виглядає як iPhone 11 і, що дивно, не дуже “складається”.

У той час як інші виробники вже випустили перші складні пристрої Apple ще нічого не анонсувала. Тим не менш, такий пристрій розробляється в кампусі Apple.

iPhone гнучкий, gizchina

“Складаний iPhone від Apple насправді не складаний iPhone”, - пише відомий інсайдер. Apple фактично спакувала два окремих дисплея разом. Це було б більше схоже на iPhone з подвійним екраном.

Якщо Apple вдасться приховати розрив між дисплеями, компанія, принаймні, вирішила б серйозну проблему стабільності, від якої страждають конкуренти і донині.

Популярні новини зараз

Росія готує нові обстріли: цілитимуться по ядерних об'єктах України

Медики з'ясували, що мастурбація покращує якість сну

"Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок

Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн

Показати ще

Apple, фото: Pxhere

За словами Проссера, поточний прототип Apple має два окремих дисплея, з'єднаних між собою шарніром. Дизайн в іншому нагадує поточний дизайн iPhone 11. Прототип має таку ж закруглену рамку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вчені виявили діалект у птахів. Повідомляється, що в кожному місті або країні є свій діалект у спілкуванні між птикаци, і це позначається на різниці в їх співі.

Як повідомляв Знай.uа користувачі Windows 10 виявили новий баг. Повідомляється, що після оновлення ОС відмовляється відкривати програми. Проблема набирає нові масштаби, судячи з кількості скарг на різних тематичних форумах.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали авто 2080 року. Серед іншого, новинка виглядає як ракета, а не як автомобіль. Втім, це всього лише концепт, і поки неможливо передбачити, якими саме будуть автомобілі майбутнього.