Додаток Viber, що в Україні є одним з найпопулярніших месенджерів для спілкування, отримав нове нововведення. Варто відзначити, зараз додаток налічує понад 800 млн користувачів, які активно використовують його по всьому світу. Правда, до WhatsApp їй далеко, але це лише тимчасово, так як кількість функцій (деякі з них марні) просто зашкалює.

смартфон у руках, фото Pxhere

Зараз же стало відомо про вихід нового апдейта для мобільного застосування. Тепер, користувачам месенджера на iOS і Android прийшло оновлення до версії 13.2. Цей апдейт додав функцію створення власних GIF-ок чатах. Правда, хто буде цим користуватися - невідомо. Зробити це не так вже й просто пересічному користувачеві смартфона.

Viber, viber

В будь-якому чаті запишіть коротке відео з допомогою нової камери або виберіть відео зі своєї галереї і перетворіть його в нескінченний GIF в режимі бумеранга, прискореного або зворотного відтворення. Звичайно, можна брати файли не тільки зі своєї камери.

Популярні новини зараз

"Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок

Українцям у Німеччині роздадуть гроші: скільки отримають біженці

Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вчені виявили діалект у птахів. Повідомляється, що в кожному місті або країні є свій діалект у спілкуванні між птикаци, і це позначається на різниці в їх співі.

Як повідомляв Знай.uа користувачі Windows 10 виявили новий баг. Повідомляється, що після оновлення ОС відмовляється відкривати програми. Проблема набирає нові масштаби, судячи з кількості скарг на різних тематичних форумах.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали авто 2080 року. Серед іншого, новинка виглядає як ракета, а не як автомобіль. Втім, це всього лише концепт, і поки неможливо передбачити, якими саме будуть автомобілі майбутнього.