В Twitter опублікували фотографії, на яких показані моделі смартфонів iPhone 12 і iPhone 12 Pro, надруковані на 3D-принтері за наявними кресленнями. Подібні моделі часто використовуються виробниками аксесуарів для розробки чохлів під нові смартфони. Втім, далеко не факт, що саме такий вид отримають смартфони. До перезентации смартфонів ще як мінімум 3 місяці, і багато що може змінитися. Втім, дизайн схожий на торішні моделі, що підвищує ймовірність такого зовнішнього вигляду майбутніх iPhone 12.

iPhone 12, twitter

На фотографіях показані чотири моделі нових смартфонів iPhone 12. За чутками, серія смартфонів iPhone 12 буде оснащена новітнім чіпом Apple A14 і підтримкою мереж п'ятого покоління. Смартфони отримають 4-6 ГБ оперативної пам'яті не менше 128 ГБ флеш-пам'яті, оновлені екрани, поліпшені камери і свіжий дизайн. Втім, про подробиці ми дізнаємося трохи пізніше. Можливо, смартфони отримає сталеві рамки, як це було в iPhone 5 і SE моделей, але це не фінальна версія, судячи з фото.

iPhone 12, twitter

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Без снігу, але з різкими морозами: синоптик розповіла про погоду в Україні взимку

Скільки відпочиватимуть школярі: стало відомо, коли дітлахи підуть на канікули

США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт

За куб 104 грн: які проблеми чекають на споживачів, після підвищення тарифів на воду

Показати ще

Нагадаємо, що флагман Huawei 40P розчарував експертів якістю звучання динаміків. І хоча смартфон має одну з кращих камер на сьогоднішній день, динаміки сильно псують загальне відчуття від смартфона.

Як повідомляв Знай.uа користувачі Windows 10 виявили новий баг. Повідомляється, що тобі принтери, які з'єднуються з комп'ютером через USB-порт не можуть працювати з ОС, пристрій просто не бачить його.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Nubia представила незвичайний смартфон. Гаджет має прозору задню кришку, через яку можна розгледіти чіпсет, акумулятор і вентилятор, який охолоджує гаджет.