Місцеві ЗМІ повідомляють, що дві практично ідентичні моделі Lamborghini Aventador S зіткнулися в Сінгапурі в минулі вихідні.

За даними RedChili21, інцидент стався в неділю, 7 червня, коли дві Aventador Ss в унісон їхали вулицями міста. Стверджується, що один з Lamborghinis зупинився на перехресті, а другий їхав прямо за ним.

У той час як власники двох автомобілів швидко зняли свої номерні знаки, учасники групи SG Road Vigilante - SGRV у Facebook впізнали ці два автомобіля. Після події з'явилося відео одного з “Авентадоров”, який проїхав через кільцеву розв'язку.

Два Aventadors, залучені в аварію, легко впізнати з-за змін, зроблених в них. Мало того, що обидва пофарбовані в один і той же відтінок жовтого, обидва вони котяться на чорних колесах і мають однакові бічні, задні дифузори і ідентичні задні крила.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Головне за 21 вересня: українців не пустять до Європи, Ощадбанк візьме більше грошей, а з ВЛК не треба поспішати

Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці

Школярам встановлять нові правила відвідування уроків: за що суворо каратимуть

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Показати ще

Нагадаємо, що флагман Huawei 40P розчарував експертів якістю звучання динаміків. І хоча смартфон має одну з кращих камер на сьогоднішній день, динаміки сильно псують загальне відчуття від смартфона.

Як повідомляв Знай.uа користувачі Windows 10 виявили новий баг. Повідомляється, що тобі принтери, які з'єднуються з комп'ютером через USB-порт не можуть працювати з ОС, пристрій просто не бачить його.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Nubia представила незвичайний смартфон. Гаджет має прозору задню кришку, через яку можна розгледіти чіпсет, акумулятор і вентилятор, який охолоджує гаджет.