Китайський виробничий гігант, Huawei, знаходиться в конфліктній ситуації з США з декількох питань. Американський уряд стверджує, що Huawei становить загрозу безпеці. Тим не менш, Huawei категорично спростувала ці претензії. Тим не менш, США пішли далі, щоб заборонити Huawei, рішення, яке завдає збитків компанії в деяких відносинах. США не тільки заборонили Huawei, але й переконали будь-якого, хто хоче співпрацювати з Huawei, зробити те ж саме. З цією метою деякі прихильники США, такі як Австралія та інші, вже заборонили впроваджувати Huawei 5G на території своїх країн.

Про це повідомляє Gizchina.

смартфон у руках, фото Pxhere

Вашингтон вважає, що закон про розвідку Китаю змусить Huawei шпигувати за китайським урядом. По правді кажучи, закон насправді звучить підозріло. Частина його говорить: “Будь-яка організація або громадянин повинні, згідно з законодавством, підтримувати, допомагати і співпрацювати з роботою національної розвідки”. Проте такі закони не нові для нас. У багатьох країнах існують такі закони, які допомагають уряду боротися з злочинністю або захищати національну безпеку.

дівчина зі смартфоном у руках, фото Pxhere

Популярні новини зараз

Росія готує нові удари: окупанти прагнуть змусити українців жити у страху щодня

Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагман Huawei 40P розчарував експертів якістю звучання динаміків. І хоча смартфон має одну з кращих камер на сьогоднішній день, динаміки сильно псують загальне відчуття від смартфона.

Як повідомляв Знай.uа користувачі Windows 10 виявили новий баг. Повідомляється, що тобі принтери, які з'єднуються з комп'ютером через USB-порт не можуть працювати з ОС, пристрій просто не бачить його.

Також Знай.ua повідомляв, що компанія Nubia представила незвичайний смартфон. Гаджет має прозору задню кришку, через яку можна розгледіти чіпсет, акумулятор і вентилятор, який охолоджує гаджет.