Google знову розповіла про зміни, які чекають на користувачів і розробників з релізом Android 11. Тепер експерти виявили круту функцію, яку розробники “позичили” у Windows 10. Мова йде про кошику, яка дозволяє відновити видалені файли.

смартфон у руках, фото Pxhere

У деяких програмах, наприклад, "Google Фото", вже давно передбачена можливість відновлення видалених файлів. Однак з релізом Android 11 така функція буде реалізована на системному рівні завдяки змінам в File API. Тепер будь-які системні файли, і особисті дані можна буде відновити.

Використовуючи нові інструменти, представлені в Android 11 розробники зможуть реалізувати у своїх програмах функцію відкладеного видалення файлу. Замість того, щоб повністю стиратися з пам'яті пристрою файли будуть міститися в спеціальній області пам'яті, прихованої від інших програм, і зберігатися протягом 30 днів. Однак, серед іншого, в системі не буде окремої папки для зберігання видалених файлів, так що як буде реалізована система - поки невідомо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

"Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок

Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Нагадаємо, що флагман Huawei 40P розчарував експертів якістю звучання динаміків. І хоча смартфон має одну з кращих камер на сьогоднішній день, динаміки сильно псують загальне відчуття від смартфона.

Як повідомляв Знай.uа користувачі Windows 10 виявили новий баг. Повідомляється, що тобі принтери, які з'єднуються з комп'ютером через USB-порт не можуть працювати з ОС, пристрій просто не бачить його.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Nubia представила незвичайний смартфон. Гаджет має прозору задню кришку, через яку можна розгледіти чіпсет, акумулятор і вентилятор, який охолоджує гаджет.