Компанія Apple зареєструвала одразу 9 нових iPhone.

Раніше цього тижня лідер Сонні Діксон заявив, що очікує на WWDC анонсу нового iMac з новим дизайном з тонкими рамками, новими графічними процесорами AMD Navi і переходом на повністю твердотільний накопичувач на базі чіпа Apple T2.

Apple, фото: Pxhere

Ідентифікатори нової моделі лінійки iPhone 12: A2176, A2172, A2341, A2342, A2403, A2407, A2408 і A2411.

Що стосується розмірів смартфонів, ми очікуємо такі діагоналі: 5,4-дюймовий iPhone, два 6,1-дюймових iPhone і масивний 6,7-дюймовий iPhone. Передбачається, що всі ці моделі вперше оснащені OLED-дисплеями. Більш дешевий 5,4-дюймовий та 6,1-дюймовий iPhone 12 буде оснащений системою з двома камерами, як нинішній iPhone 11, тоді як більш дорогі 6,1-дюймові і 6,7-дюймові пропозиції будуть мати масив з трьома камерами і LiDAR-сканер, такий як у iPad Pro 2020 року.

Популярні новини зараз

Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання

Головне за 21 вересня: українців не пустять до Європи, Ощадбанк візьме більше грошей, а з ВЛК не треба поспішати

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

iPhone SE 2, фото Apple

WWDC починається менш ніж через два тижні, починаючи з 22 червня. І хоча компанія не розповіла що буде на презентації, ми очікуємо багато новинок, серед яких і довгоочікувана iOS 14.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагман Huawei 40P розчарував експертів якістю звучання динаміків. І хоча смартфон має одну з кращих камер на сьогоднішній день, динаміки сильно псують загальне відчуття від смартфона.

Як повідомляв Знай.uа користувачі Windows 10 виявили новий баг. Повідомляється, що тобі принтери, які з'єднуються з комп'ютером через USB-порт не можуть працювати з ОС, пристрій просто не бачить його.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Nubia представила незвичайний смартфон. Гаджет має прозору задню кришку, через яку можна розгледіти чіпсет, акумулятор і вентилятор, який охолоджує гаджет.