Серед жителів міст все більшою популярністю користується всякий електричний транспорт. Тепер на ринку з'явився компактний велосипед FIIDO D11, який має пристойний запас ходу.

Електровелосипед FIIDO D11 успішно зібрав фінансування на краудфандинговий платформі indiegogo і зовсім скоро його можна буде офіційно придбати.

FIIDO D11, FIIDO

Завдяки легкої рами з алюмінію FIIDO D11 важить всього 12,9 кг Для електровелосипеда це рекордний вага, так як деякі моделі можуть досягати і 25 кг. Крім того, у порівнянні з більш традиційними аналогами він помітно компактніше, а можливість скласти його навпіл і зовсім зводить займане простір до мінімуму.

Велосипед оснащений сім'ю передачами від Shimano, але при перемиканні на електродвигун є тільки три передачі. Він оснащений двигуном потужністю 250 Вт, що дозволяє розвивати швидкість до 25 км/ч. На одному заряді FIIDO D11 здатний проїхати до 100 кілометрів. Звичайно, це не мопед, так що педалями доведеться покрутити. Він допомагає тримати стабільну швидкість 25км/год, але це не означає, що не доведеться крутити педалі і під гірку.

Популярні новини зараз

Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony офіційно представила консоль нового покоління PlayStation 5. Консоль буде доступна як з приводом, так і без.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony представила список ігор, який буде доступний на консолі з моменту її виходу. Серед ігор як гоночні симулятори, так і хоррори з экшенами. Сам по собі список досить різноманітний.

Також Знай.uа повідомляв, що автопілот Tesla врятував свиню. Повідомляється, що кабан вібежал на дорогу, а часу для реакції у водія не було. Однак, автопілот відмінно впорався зі своїм завданням, і ніхто не постраждав.