Тюнер 1016 Industries працює над набором деталей з 3D-печаткою для McLaren 720S, і це перші в світі деталі з 3D-принтера для такого авто.

McLaren 720S, gizchina

Нові компоненти будуть представлені в кінці цього місяця завдяки використанню сучасного 3D-принтера. Компанія також використовувала Computational Fluid Dynamics (CFD), щоб зекономити значний час на створення цих дуже складних деталей.

“Нашою метою цього проекту було вивчення того, як ми можемо використовувати 3D-друк в автомобільному світі, і результати створення цих деталей McLaren 720S вражають”, - сказав засновник 1016 Industries Пітер Нортроп. “Процес 3D-друку не тільки дозволив нам робити швидше і ефективніше, а й покращив якість”.

“Ми дуже раді показати світові перші деталі McLaren з 3D-печаткою, вбудовані в операційну систему 720S”, - уклав він.

Популярні новини зараз

Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн

Українцям у Німеччині роздадуть гроші: скільки отримають біженці

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це"

Показати ще

Тюнера знадобилося менше чотирьох місяців, щоб спроектувати і впровадити кожну деталь в британський суперкар, незважаючи на відмінності в розмірах. Компанія також хотіла продемонструвати, що вона може повністю сканувати і створити прототип всій поверхні автомобіля в ідеальному масштабі 1:1.

McLaren 720S, gizchina

надалі 1016 Industries хоче надати прес-форми для прямого друку для McLaren 720S, а також інших суперкарів, “при цьому також потенційно виготовляючи продукти безпосередньо у вигляді деталей з 3D-печаткою”.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що штучний інтелект навчили малювати традиційні китайські картини. Сам по собі стиль досить помилковий, але ентузіасти змогли нейромережа робити дивовижні картини.

Як повідомляв Знай.uа сервіс Карти Google почнуть нагадувати користувачам в громадських місцях за носіння масок і рукавичок. Досить зручний сервіс, який буде підлаштовуватися під закони кожної країни, і видавати відповідні поради.

Також Знай.uа повідомляв, що злодій-неудачник не зміг викрасти Dodge. За словами поліції, він хотів виїхати прямо із салону авто через вхідні двері, але щось пішло не так.