Pontiac Firebird Trans Am - американська класика, але в Німеччині є один конкретний приклад, який вразить вас.

В даний час автомобіль продається на Mobile.de за ціною в € 12 500 ($ 13 900). Хоча така ціна була б цілком розумною, якщо б це був звичайний Trans Am, але його тюнінг сподобається далеко не всім.

Pontiac Firebird Trans Am, carscoops

Якщо зовнішній вигляд вас не здивував, то всередині все трохи скромніше, так як є білі шкіряні сидіння, білі дверні панелі і відтінок помаранчевого, прикрашає приладову панель і центральну консоль. Автомобіль має пробіг 81 541 миль (131 227 км) і оснащений 6,6-літровим V8, який, як повідомляється, розвиває 217 к. с. і з'єднаний з 3-ступінчастою автоматичною коробкою передач, що приводить у рух задні колеса.

Pontiac Firebird Trans Am, carscoops

Популярні новини зараз

Головне за 21 вересня: українців не пустять до Європи, Ощадбанк візьме більше грошей, а з ВЛК не треба поспішати

Школярам встановлять нові правила відвідування уроків: за що суворо каратимуть

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що люксовий китайський седан Genesis G80 загорівся прямо серед автомагістралі. Правда, причини пожежі поки не повідомляється, але варіантів кілька. Зазвичай, таке відбувається або з вини авто, або з вини самого водія. На щастя, водій не постраждав.

Як повідомляв Знай.uа iOS 14 подарує власникам iPhone ще одну круту функцію. Тепер стічні програми зможуть записувати дзвінки, але про це повинні бути попереджені обидва абонента. Такі закони США.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi відмовилася від оновлень 15 моделей смартфонів. Тепер користувачі гаджетів, які випустили до 2018 року не зможуть оновитися до актуальної версії ОС.